SPA

Bloom-Calimanesti.ro este locul ideal pentru o experienta de relaxare si refacere de neuitat, cu acces la facilitati de top, precum Spa cu Sauna si Jacuzzi, si Piscina Interioara incalzita cu apa din izvor termal.

Piscina Interioara este incalzita cu apa termala, ceea ce ofera beneficii terapeutice pentru corp si mentala pentru spirit. Temperatura piscinei este mentinuta la nivelul ideal pentru a va relaxa si bucura de o experienta placuta.

Spa-ul ofera o gama larga de servicii de infrumusetare si relaxare, inclusiv masaje si terapii cu ape termale. Personalul calificat va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti serviciul potrivit pentru nevoile si preferintele dumneavoastra.

De asemenea, Jacuzzi-ul si Sauna sunt disponibile pentru a va ajuta sa va relaxati si sa va destresati dupa o zi lunga.

Pentru a beneficia de aceste facilitati, puteti face o rezervare direct pe site-ul Bloom-Calimanesti.ro sau puteti contacta echipa de la receptie pentru mai multe informatii. Va recomandam sa verificati disponibilitatea piscinei si a Spa-ului inainte de a face o rezervare, pentru a fi siguri ca veti beneficia de serviciile dorite.

Pentru a beneficia de facilitatile Spa-ului, se percepe o taxa de acces in valoare de 40 lei per zi per oaspete, care se poate achita la receptie. Aceasta taxa include accesul la Piscina Interioara incalzita cu apa din izvor termal, Jacuzzi si Sauna.

Pentru a face o rezervare si pentru a verifica disponibilitatea facilitatilor Spa-ului, va recomandam sa accesati sectiunea dedicata de pe site-ul Bloom-Calimanesti.ro sau sa contactati echipa de la receptie. In cazul in care doriti sa beneficiati de mai multe servicii de relaxare, puteti opta pentru masajul de relaxare oferit de specialistii nostri.

Va asiguram ca veti beneficia de o experienta de relaxare si refacere de neuitat la Bloom-Calimanesti.ro, cu facilitati de top si un personal calificat care va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa va simtiti bine.

Price

$40 / Per Day / Per Accommodation